Har ni inte sett tillräckligt med bilder på Williamsburg Bridge vid det här laget? Jo, det har ni allt, men här kommer lite fler.

Som så mången gång förr började vi dagen med att gå över denna rosa bro.

IMG_5119.JPG

”Det här är en bra bro”, sade Yrsa. ”Den kan en både gå, springa och strosa över.”

IMG_5125.JPG

Anledningen till att vi gick över bron var för att vi skulle äta frukost med Anna. Ni vet hon som vi inte riktigt lyckades träffa i fredags. Vi planerade att äta på Clinton St. Baking Company, men ännu en gång gick vi bet pga 2,5 till 3 timmars kö. Grattis till Schiller’s dock som fick vårt sällskap igen!

IMG_5157.JPG

Vi var så hungriga att vi glömde fota maten, men det har ni ju också fått så mycket av den här resan, så tänk er bara att det såg likadant ut som vanligt typ.

IMG_5156.JPG

På Schiller’s hade också Camryn Manheim nån jättefrukost med typ 20 pers, och eftersom Yrsa är en stor fan av Ghost Whisperer, jo det är sant, så blev hon glad över denna spotting.

Eftersom gatan vi bor på av någon anledning alltid är kallare än resten av New York hade jag långbyxor på mig. Det fick vi åtgärda efter frullen med ett snabbt besök på Topshop, och här var det suddiga provrumsresultatet.

IMG_5128.JPG

Det känns som shorts jag hade i början av 90-talet.

Eftersom det amerikanska godiset är i stort sett oätbart styrde vi sedan stegen mot ”Sockerbit”, en godisaffär med svenskt godis! Möms.

IMG_5155.JPG

Jag var tydligen på väg in under hyllorna av någon anledning.

IMG_5158.JPG

Efter att ha traskat runt ett tag vinkade vi adjö till Anna och begav oss till en partajaffär!

Nej vänta! Vi kändisspottade John Cameron Mitchell också! Från bland annat Girls! Gah! Han satt på en bänk och skrev på sin kompjutter och så fick vi ögonkontakt, han och jag. Så nickade han åt mig och jag nickade tillbaka och jag bestämde mig för att tro att han tänkte att vi hade jobbat ihop någon gång.

Okej, men sen gick vi till partajaffären.

”Ere här de e party?” frågade Yrsa…

IMG_5160.JPG

”Jajjemen!” svarade jag.

IMG_5159.JPG

IMG_5131.JPG

IMG_5136.JPG

Bakom det här draperiet fick bara vuxna vara. Det fanns nämligen en massa olika snoppliknande lattjolajban där inne.

IMG_5162.JPG

Till slut orkade vi inte med mer festligheter längre, utan åkte hem för en kort vila innan middagen. En middag som intogs på Bill’s Bar & Burger!

IMG_5138.JPG

Skitgoda burgare…

IMG_5140.JPG

och apgoda milkshakes!

IMG_5145.JPG

Jag och Yrsa delade på en med grillad marshmallow i. Gah.

IMG_5143.JPG

Hela gänget: Linus, Cissi, Per, Anna och Yrsas brutna ben!

IMG_5154.JPG

Det var en mycket trevlig kväll, men nu ska det sovas här i Williamsburg, för jag har en plan att redan från och med i morgon börja bekämpa jetlaggen. Den här planen, som är smått genial, går ut på att jag ska försöka gå upp tidigare och tidigare varje morgon vår sista vecka, liksom för att försiktigt föra mig tillbaka till sverigetid. Jag vet, sjukt smart! Så i morgon är jag förhoppningsvis uppe vid sju. Eller halv åtta i alla fall. Vi får se, det är ju så jävla skönt att snooza också…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *