Eftersom Yrsa börjar få slut på böcker att läsa, och eftersom hon vill kunna läsa hela tiden, tog vi tunnelbanan till Barnes & Noble i morse efter frullen. Fyra våningar av böcker, böcker, böcker, böcker och lite prylar.

IMG_3733.JPG

IMG_3734.JPG

IMG_3736.JPG

IMG_3737.JPG

Yrsa älskade att flanera runt bland alla böcker, och mest älskade hon att hyllorna var så höga och att man fick klättra på sådana där ”rullstegar” för att komma upp till översta hyllplanen.

Eller nä, mest älskade hon nog ändå Harry Potter.

IMG_3708.JPG

När butiken var minutiöst genomgången tog vi tuben några stationer till och traskade upp på High Line. Ni vet den där gamla rälsen som nu mer är en frän gångbro!

IMG_3741.JPG

Det var så sjukt mycket folk där så det var svårt att få några bra bilder. Men här är lite grönska i alla fall.

IMG_3743.JPG

Björkarna påminde Yrsa om hemma, hon började nästan gråta av finhet.

IMG_3735.JPG

På något sätt lyckas Yrsa tydligen hitta vattensprut att svalka sig med var vi än går, så även här!

IMG_3711.JPG

När vi kände hungern i magarna åkte vi tillbaka till Williamsburg och gick planlöst omkring innan vi bestämde oss för att smaka på La Nonna. AW-priser på vinet fångade oss. Gott var det också, både vinet och maten!

IMG_3740.JPG

IMG_3742.JPG

Utanför riggades det för inspelning av tv-serien Elementary.

IMG_3731.JPG

Vi sket dock i det, orka alla inspelningar liksom, bah… Okej, vi stod och glodde ett tag och gick gatan upp och ner men de började ju aldrig spela in FÖR FAN!

Istället såg vi en liten pir som vi inte sett tidigare och gick dit. Där var det så sjukt fin utsikt.

IMG_3730.JPG

IMG_3723.JPG

IMG_3739.JPG

IMG_3738.JPG

Här hade jag något hyss för mig, vilket nästan går att se på minen. Det där är min hyssmin. Akta er om ni ser den för då kan vad som helst hända.

IMG_3744.JPG

Det som hände var att vi gick hem och tittade på film och nu har våra grannar värsta feta festen och här ligger vi som två gamla pruttar. Jaja, vad är en bal på slottet…

1 comment on “Dag nöff! (Nio alltså)”

  1. Du behöver en Kindle (eller liknande), är ju inte helt samma som att hålla i en riktig bok. Men, man får känna sig som Hermione när man kan ha 100-tals böcker i en liten handväska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *