Hej hopp pals. Min dag har sett ut som följande.

06.30 Klockan ringer. Jag vaknar inte.

07.00 Jag slutar snoosa och går upp…………

09.00 Jag befinner mig i skolan och skrattar med mina skolkamrater (!!!) men suckar åt min seminarielärares oförmåga att svara på frågor. Blir mer och mer tentastressad.

12.00 Jag åker hemåt och får sällskap av en som går i min klass och bor ca 100 meter ifrån mig som jag ALDRIG stött på?!?! Hur sjukt är inte det. Hon berättade tråkigheter om en inbrottsliga som härjar i våra kvarter, så nu har jag packat upp mina nunchucks och min ögonbildel från källaren (JA det var jag som spelade Michelangelo i Turtles, kan vi lämna det nu?!?!).

13.00 Jag har kommit hem igen och ska börja plugga………ska bara…….

14.00 Har fortfarande inte börjat plugga MEN lyckats äta lite lunch. Ändå lite bra, och jag har ju lång tid kvar!

15.00 Lååååååååångsamt som en snigel har jag öppnat böckerna och börjat ströläsa lite. Med betoning på lite. Har dock förstått hur man markerar i en pdf-fil så min dataläsning underlättas något enormt!

16.00 Har läst ca 10 sidor på en timma och tar en liten diskpaus……..

17.00 Jag ger efter för min vilja att umgås med människor och inte med böcker och åker hem till Hanna där Josefin redan befinner sig.

18.00 Jag är hos Hanna……..

19.00 Jag är hos Hanna…………….

20.00 Jag är hos Hanna…………………

21.00 Jag åker hem från Hanna.

22.30 Jag kommer att borsta min tand och knyta mig och somna innan jag hinner öppna boken och specialpedagogikens historia.

 

Ändå rätt bra dag ur pluggsynpunk………NOT??!??!! Jag FÖRSTÅR inte hur jag kan ha SÅ SVÅRT ATT BARA PLUUUGGAAA!?!? Imorgon måste bli en bra pluggdag. För sedan är det torsdag och då är det faktiskt tentadag. Och då är det no way back.

Men en väldigt bra sak kom ur denna dag. När jag var hemma hos Hanna så bad jag Anton om råd med mina Blundstones som blivit lite fula efter ett års idogt användande. Då fick jag LÅNA EN MOJJA SOM MAN SKA SMÖRJA PÅ DEM SÅ ATT DE BLIR FINA IGEN!!! ÅÅHHH så snällt av honom! Jag tror att han är kär i mig.

 

Jag hoppas nu på att mina små skor blir lika fina som när jag köpte dem. Och allt detta tack vare Anton!

6 comments on “Dagen D”

    • Tyvärr köpte jag dem på Naturkompaniet, kanske det ställe där de är dyrast? Men jag skulle uppåt i landet dagen efter och var i desperat behov av skor, så det fick bli så. Mitt tipz är att kolla Blocket! Det är SÅ MÅNGA som säljer skor pga fel storlek! Jag bevakar i detta nu Acne och Hope och ser skor trilla in varje dag till megabilliga priser. Tipztipz

  1. Jag vet ju inte hur du funkar, och du har kanske redan testat detta.
    I alla fall så är jag VÄRDELÖS på att plugga/jobba hemma. Finns alltid tusen andra saker att hitta på. Som du vet. Så bästa tipset jag kan ge är att gå någon annanstans. Jag myste en del på Stadsbiblioteket när jag pluggade. Mysigt, nära till sju-elva, finns alltid plats, dock ej gott om distraktioner (Negativt att man måste betala för toabesök). Lagom obekväma stolar. Hängde även på universitetsbiblioteket, i tysta delarna. Läskigt, för man vågar knappt andas. Jag bodde på Lappis, så jag hade nära.
    Det ALLRA bästa är ju att stämma träff med någon pluggande kamrat så man tvingas gå dit, annars kan man ju sega hemma tills klockan passerat lunch och det är ju inte bra för pluggeriet…

    Lycka till med tentan, och TA DIG I KRAGEN!

  2. jag är också sämst i världen på att komma igång när jag ska plugga. men min smarta kompis gav mig ett råd som lät helt sjukt men som funkar finfint. man ska bestämma att IDAG ska jag plugga 2×45 minuter (om man har jättemycket som måste göras kan man väl unna sig 3 eller 4 x45). också sätter man klockan så att den ringer om 45 minuter och sätter igång. 45 minuter känns inte så svåröverkomligt och man blir nästan lite stressad över hur lite tid det är så man sätter igång och när klockan ringer och man pluggat EFFEKTIVT i 45 minuter har man fått lika mycket gjort som man får på en sån ”heldag” med plugg när man bara gör annat hela tiden. sen ett till 45minuterspass och man är hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *