NEEEEEEEEEEEEJJ! Inte i en baden-baden inte! Hahahaaaha kul tjej.

Överraskningen inom hotellet var en massage!!!!! SOM JAG ÄLSKAR!!

Så himla najzzigt att glida ner en våning och in genom dörrarna till Elements spa, sätta på sig en mysig badrock och ett par flanelltofflor och sen lägga sig på en brits och bli genomknådad av ett proffs. Jag älskar verkligen hela konceptet med spa jag! Tomas hade fixat en halvkroppsmassage för mig eftersom jag har så sjukt ont i ryggen jämt, gulle han va! Massageoljor och valsång och blommor på huvudkudden. Finfint var det! Tack Tomas!

Efter den herliga genomgången tog vi oss ut på stadens gator igen och shoppade upp resten av pengarna jag fått till shopping. Först köpte vi saker på Coctail som typ är min favvoaffär!

Tomas gnällde lite när jag ville köpa kitchiga tittskåp och blomrankor i plast, men är det en helg för mig så är det! I samma anda så bestämde jag att vi skulle gå en promenad i vitabergsparken och titta på gamla hus, för det är en av mina största intressen! Sagt och gjort

Vi åt även glass i stora lass! Som bilden kanske ger en fingervisning om…

Sen hittade jag en pussplats!

Där stod jag i någon timma och fångade in människor som gick förbi och släpade in dem i rutan.

Efter den lilla aktiviteten gick vi tillbaka mot sofo, där vi allt som oftast hänger eftersom vi är balla esteter. Där träffade vi dom här glada tjommarna.

Okej Anna var inte jätteglad men David skrattade mest hela tiden åt saker som ingen annan riktigt förstod.

Nu ska jag än en gång göra mig klar inför en kväll på stan! Jag är en sån it-grrrll!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *