Om jag var hög på endorfiner igår är detta endorfinbaksmällan från helvetet. Jag sov som en röfv hela natten (alltså inte så bra) och drömde mardrömmar om kräk och såpbubblor. Sedan lyckades jag som i en dröm stänga av mitt alarm och sov, sov, sov tills Hanna ringde och väckte mig klockan åtta för att sjukanmäla sig. Försökte låta som att jag hade varit uppe hela morgonen och redan varit ute på en pw och hunnit baka bröd och ysta egen ost. Vet inte om jag lyckades så bra…..

 

Hetsade i alla fall iväg till jobbet efter detta (efter att jag storgråtit i tio minuter för att min lugg är ALLDELES FÖR KORT=uppsatt hår i två veckor) och ramlade in femton minuter för sent. Cissi hade också haft en jobbig natt så det verkar som att vårruset tog musten ur oss. Vi köpte gofrukost på Snickarbacken 7 och jag kostade till och med på mig en latte!!!! DET NI! Då är det verkligen fiesta. Nu ska jag försöka komma in i jobbet innan det är dags för lunch. Någon som har tips för koncentrationsförmågan??!?!??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *