Då är stunden kommen, kvällen före min sista universitetstenta är KOMMEN. Jag har faktiskt gett upp mitt pluggande för länge sedan. Hela dagen har känts lite sådär fladdrig i kanterna vad gäller plugget. Pluggeriet har varit ofokuserat och jag har inte riktigt vetat vad jag ska göra för jag har betat av hela min todo-lista, och så tänker jag att jag kanske ändå inte kommer att lära mig omvälvande och revolutionerande saker såhär precis innan. Så det har gått på halvfart.

Nu är jag precis hemkommen från mitt favvoyogapass i Farsta (jag kom ner i plogen riktigt bra idag – yesyesyes) och ska fixa iordning min matsäck inför imorgon. Det är tenta mellan nio och tre så det krävs en hel del att smaska på under tiden för att inte falla ihop.

Bild 2015-01-14 kl. 20.50 #2

Jag ska ha med mig en god frukostmacka med röra på som jag inte ska äta förrän precis innan tentan för att hålla mig mätt så länge som möjligt. Jag ska också köpa en kaffe på universitetet så att frukosten känns så lyxig och härlig som möjligt *försöker desperat att carpa*. Sedan ska jag ha med pannkakor i en liten låda, en smoothie, vatten, banan och en rulle choklad. Det borde räcka för att jag ska stå pall tills tentan är över och jag är FRIIII.

Nu ska här stekas pankisar! Over and out.

3 comments on “Dagen före DAGEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *