Min sista dag som 28-åring har varit helt gudabenådad och guldkantad. Mycket tack vare solen som lyst som om den aldrig varit borta här i Stockholm idag. Alltså en känner ju hur livet återvänder!!

För att komma ut och göra något och ta tillvara på våren så stämde jag träff med Josefin och Bo på ett bageri som ligger rätt nära oss båda. Dit tog jag en promenad (nästan hela vägen fram) och villade bort mig bland villorna i tallkrogen. Men det var fint väder och jag hade vårkläder på mig (alltså inte vinterskor och inte pälsen) så jag var nöjd och glad ändå!

IMG_1468.JPG

IMG_1466.JPG

Efter ett tag hittade jag fram till bageriet i alla fall. Det är så himla fint! Jag vill så gärna bo i enskede men det lär ju hända ungefär aldrig pga priserna på hus där.

IMG_1473.JPG

Där inne åt vi både lilllunch och fika och gosade med Bo som är så göölli att jag vill äta upp honom också som extra fika. Det gulligaste av allt var när han såg en annan bäbis och blev alldeles ljus i rösten och vinkade och sa hejhej till bäbisen <3<3<33<33<3<3<3<33<3<3

IMG_9257 IMG_9258 IMG_9259

Efter en mackhalva var och en semla till mig och en bulle till Josefin gick vi ut i solen igen och tog en prommis och lekte lite i en lekpark. Bo fick både gunga, klättra och åka rutschkana.

IMG_1494.JPG

Sen skiljdes våra vägar åt och jag åkte mot stan för att hitta en present till Vilda och José och Bo vandrade hemåt. Så mysig och bra och härlig dejt på alla sätt och vis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *