I samarbete med gullig katt..

Igår skrev jag att jag skulle baka bröd, och se på fan det gjorde jag också! Så idag bestod min frukost av hemmagjorda frukostbullar med ost och gurka på, en skrattande kon-ost, mina tre pilleriller, te med citron i och ett glas av denna megagoda dryck ni ser ovan. Äpple och krusbärssoppa med kanel!!! Alltså!! Älskar den. Helst skulle jag vilja bälga i mig hela på en gång men håller mig till ett glas per dag. 

Idag väntar besök på SöS med alla dessa olika prover igen. Jag hoppas hoppas att allt ser bra ut. Håll era småtummar för mig! 

1 comment on “Dagens frukost ”

  1. Åh herregud vad gott det lät med äpple och krusbärssoppa, måste prova! Jag har dock också en tendens att helst bälga i mig diverse drycker som äppeljuice och nyponsoppa. Intalar mig att det är ganska nyttigt dessutom haha jo tjena..:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *