Idag får ni se min utomhusoutfitt i RÖRLIG BILD!!!! WOÖWÖÖÖÖÖÖ. Bäst blir det om ni loopar den om och om igen för det är liksom tanken med den. Framtiden är här (för att stanna). Om det är någon av er som är lika gammal som jag eller äldre kan ni kanske gissa vilken barnprogramskaraktär jag härmar här? Ledtrådar: det är ett tecknat program, tecknaren har gjort många barnprogram, en av programmen handlar till stor del om en sill (en till ledtråd är också att titta på filmens namn, eftersom det är namnet på programmet………..).

Utfitten är i alla fall:

Byxa: mjukisjeans från Weekday.

Jacka: den ryska leopardpälsen från Monki.

Rygga: Fjällräven, en klassiker på universitetet…

Hårband och halsduksloop: HM

Skor: för trånga Dr Martens

Kraftiga steg: känslan av att ha stela kängor på sig…

(under allt detta har jag samma kläder som igår, alltså en härlig t-shörttt och en ball hoodie. Orkade inte riktigt imorse, men så är det ibland och det gör inget)

Filmen kommer från Vine där både jag och Tomas har ett konto. Jag heter YrsaMajs och Tomas heter Tomas Jamtback. Jag har dock inte Vinat något ännu men den som väntar på något gott……gå in och skaffa konto och followa så kan vi titta på varandra i rörlig bild på daglig basis, wohoo.

6 comments on “Dagens outfitt”

  1. Haha bara av att se stillbilden förstod jag vilket program det var! Dock är jag bara 19 men kommer ihåg att jag älskade att kolla på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *