Shit vad det var länge sedan jag delade med mig av ngn fräck picc på min outfitt?!??! Kan bero på att jag 1. endast klätt mig i mjuka sköna och rätt fula kläder den senaste tiden, och 2.att jag haft ungefär samma kläder hela tiden. Bilderna skulle kanske bli lite tråkiga efter ett tag?

Jaja, idag hade jag på mig detta när jag tog en pluggpaus och gick till farsta för att köpa en kaffe och lite mat på konsum. Kallar stilen ”förortscasualchick90-tal”. Typ.

20140518-193031.jpg

Det jag har på kröppa är:

Birkenstocks på fötterna som gudförbjude är lite för små. Men det var lite för små eller alldeles för stora så att de kändes som stora båtar på fossingarna. Tänker att jag kan töja dessa lite kanske….

Cykelbyxor med blommor på från Monki. Älskar cykelbyxor!! Älskar att jag känner mig precis som på 90-talet i dem fast cirka en sådär 20 år äldre.

En sjukt stor vit tröja från weekday som Tomas skrattar varje gång han ser pga kaffefläckar mitt på den som jag inte orkar tvätta bort. När ska jag hinna detta liksom?!?

Uväxt i tofsen och solglajjor på snoken och framåttung pose. Och så påse från konsum (jaja eller coop som ni kanske vill kalla det?!? Kommer aldrig sluta kalla det konsum dock).

Flytta till hökis och ta efter denna slappa 90-talsstil vettja. Så kan vi bli palz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *