Pjuuuwwhh. Nu har jag skickat iväg Tomas på hans svensexis äntligen! Sån anspänning innan hela gänget kom och jag behövde hålla på att låtsas att jag hade ont i magen för att inte dagen skulle komma igång och vi skulle äta frukost. Hans svennisgäng hade nämligen planerat en frukost med honom och de kom inte förrän vid tio. Det jobbigaste var också att jag gick och låste upp dörren i smyg så att de bara kunde öppna och komma in, men då går tonas förbi och upptäcker att det är upplåst och låser det igen?!?? Snacka om hjärtat i halsgropen då. Så fick jag snabbsmyga och låsa upp det igen kvickt som tusan och hetsmessa Anna att de skulle komma nuuuuu innan han upptäckte det igen.

Ja mn nu är de i alla fall ute ur läggan och jag ska slappna av i badet med en ansiktsmask och kroppsskrubb. Mysimys. Könner att kroppen är SÅ stel efter Miley igår *tant*

20140531-115830.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *