Eller alltså egentligen är det väl eftermiddagens/kvällens roliga roliga planer. Men det är också det enda jag har som plan att göra idag, så hela dagen är en upptakt till detta. Jag har blivit medbjuden på en glöggfest på junibacken med mumintema, där det utlovas mingel med utvalda muminfigurer, julmys, mat och dryck. Och finfina rabatter i bokhandeln. Kommer jag kanske handla alla framtida presenter till mina ofödda barn ikväll??? Och alla julklappar till alla människor jag känner………mm kan mycket väl hända.

Jag älskar junibacken och ser så mycket fram emot det! Jag ska åka sagotåget (om det går…hoppas!) och mingla runt julgotterna tills jag inte orkar stå upp längre. För att orka med denna aktivitet har jag vidtagit åtgärder som att sova länge, planerat in många matpauser under dagen och hittills bara degat i soffan. Så jag hoppas att jag kommer orka vara med länge och väl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *