Större delen av denna dag har spenderats i en rosarandig ziperall, sockor på fossingarna och håret i en knut, men eftersom jag skulle till min praktikskola för att hjälpa till när de hade julmarknad var jag tvungen att krypa ur min varma kokong och i lite kläder när klockan slog två. Jag körde på ledorden varmt, mjukt och bekvämt. Det resulterade i detta

 

Mjuk varm ny tröja med sånt där fluff innuti för att den inte är tvättad en enda gång än från Topshop.

Mjukisjeans från Weekday som jag alltid har känns det som (de svarta är lite för små så därför har jag typ bara dessa jeans som känns bekväma)

Julsocka med renar och hjärtan på från toppanshoppan

Skor från Blundstone

Bistert ansikte och kik under lugg i ett försök att inte se ut som ett barn hela tiden, vill också vara ”snögg”…….(När jag ser den övre bilden undrar jag också lite över var min frisörsax har tagit vägen? Skulle behöva nagga luggen lite, minst sagt. HUR kan den växa så snabbt???? Den var ju pörfekt för bara en vecka sedan!)

 

Nu är jag hemma igen och har tinat upp lite efter timmarna i snömodd på julmarknad. Tyvärr är kvällens planer inte att vara hemma utan åka till stallet så det är bara att hoppa i nya kläder och ge mig ut i snövärlden igen och sätta på mig ÄNNU mer kläder för nu är det tamejtusan riktigt kallt ute. Men hesten värmer alltid i mitt hjärta <3

4 comments on “Dagens utfitt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *