Fladdrig och stor leopardbyxa från hm basic 

Fladdrig och stor randig tröja från hm logg anno 2008

Fladdrig och stor mantel/rock från landstinget 

Ofladdrig men stor mage från Bobbertsarna. 

Ja, som ni ser kom jag inte alls hem efter kontrollen på SöS imorse, istället fick jag beskedet att jag kommer få vara kvar här lite (mycket oklart hur länge men allra minst över natten) för att de ska kunna hålla koll på mitt blodtryck som är för högt ://// jag känner mig inte så speciellt orolig, men det är väldigt tråkigt att vara inlagd alltså. Och det gör mig så sjukt trött. Det enda jag vill göra är typ att sova. Jag har i alla fall fått ett eget rum, till skillnad från när jag låg inlagd på Huddinge. Det är otroligt skönt att kunna stänga en dörr om mig. Dessutom har jag egen toa och dusch på rummet!!! Vet inte om det kanske är så att alla rum här på antenatalen på SöS har det men jag väljer att se det som att jag har vunnit på triss! Det allra bästa med att vara inlagd här är att det är några som ligger här med sina små nyfödingar så i uppehållsrummet sitter nyblivna föräldrar med sina små små små knytt i såna här plastbaljor på hjul. Det är så otroligt mysigt att se! 

Nu är det snart middag här, och sen ska jag få fortsätta mäta mitt blodtryck under eftermiddagens och kvällens gång och så får jag nog veta imorgon varåt det barkar.

8 comments on “Dagens utfitt”

 1. Ta det lugnt, bli ompysslad och titta på mycket tv (om det finns på rummet). Uhh, när jag låg inne med havandeskapsförgiftning var jag tvungen att ringa på klocksn varje gång jag skulle på toa, så väntade dom utanför med dörren på glänt. Haha inte mycket privacy där inte
  Bobbertsarna är så stora och starka nu, ni är grymma!

  • Tyvärr finns ingen tv på rummet, men jag har datorn med så jag kan kolla lite på netflix och så. Men jag har det inte lika jobbigt som du verkar ha haft det så jag är ändå glad att jag mår helt okej :)) Jag får gå på toaletten helt ifred och till och med duscha om jag vill!!!

 2. Hoppas att du får det ok på sjukhuset i alla fall. Är så nyfiken på när småbebisarna tittar ut! Älskar alla inlägg om din graviditet

  • Tack! Ja jag har det absolut okej. Jag ska inte klaga alls, ser folk hela tiden här på avdelningen som verkar ha det så otroligt mycket kämpigare. Kul att du gillar graviditetsinläggen :)))

 3. Håller tummarna för att allt går bra!! Och att du och bebisarna mår bra! Även om det inte är kul att ligga inne så får en tänka att det är skönt att de har koll på allt som händer och att du har kommit så pass långt i graviditeten nu att allt skulle gå finfint om bebbarna behöver komma ut tidigare! kämpa på!

  • Ja det är verkligen skönt att känna att de har koll. Det älskar jag! Och det kommer säkert gå bra alltihopa, bebisarna mår ju bra det är mest jag som lider av detta…men det är ändå helt okej med mig i nuläget. Så jag hppas det håller i sig så tills det är dags 🙂

 4. Heja dig. Kämpa på. Skönt att de har koll på dig! Nu är det säkert inte långt kvar tills du har de små i en balja du också!

  • Tacktack. Nej det är nog inte jättelångt kvar, och himla skönt att se något slags slut på denna väntan, det gör det så mycket lättare :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *