Som jag skrev tidigare idag lider jag av någon slags schizofreni kring mina kläder. Idag gör jag stan i en töffare och med relaxad stil än igår då det var knäppt skjortbröst hela vägen upp.

20130328-114831.jpg

Päls som tyvärr inte är uppknäppt idag: monki

Jeans: supergamla från monki, lite loosefit på dem…

Väska: håkispåse från konserten i Göteborg 2011

Skor: Nike air max 90

Pose: westside gangtahh

 

Så långt allt väl, men så tittar vi lite närmre på vad jag har för strumpor på mig och finner dessa:

20130328-114841.jpg

EEEHHHHHHH?!???!?! VA?! Ursäkta mig men sedan när har jag ett par strumpor med en ”naken tjej” på? Varför har jag dessa i min låda och när tyckte jag att ”amen dessa ser ju gööörcoola ut” och slog till och köpte?!? SÅ många frågor och så få svar! Finns bara ett rätt sätt att ta tag i detta. När jag kom fram till skolan slängde jag dem tillsammans med mina frukostrester och nu behöver jag aldrig mer se dem, kan andas ut och återgå till att vara en PK-feminist. Skönt. 20130328-114846.jpg

2 comments on “Dagens utfitt och veckans största frågetecken”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *