Här kommer min dagens utfitt, en konstinstallation i fyra faser. Varsågoda att ta del av detta konstverk denna avart dessa eminenta ansenliga resliga monument.

IMG_6605.JPG

IMG_6603.JPG

IMG_6604.JPG

IMG_6606.JPG

Ringar under ögonen från de uteblivna åtta timmarnas sömn. Idag ska jag bannemig gå och lägga mig så tidigt jag bara kan. Fuck paradise och allt jag ska bara sova.

Fejkad tatuering från min svarta braiga penna och min konstnärliga ådra. MmMmMMM är så fokuserad på lektionerna…………

Grå t-tröja från monki som jag köpt ganska nyss och är himla nöjd med. Bra i materialet och i modellen.

Låga DrMartens från njeeewwwwjorrk för två år sedan som jag inte använt så himla mycket pga vet inte ens varför?

Blåa ålbyxor som är mycket bekväma så länge en inte sitter för mycket i dem, då ger de känslan av lite skav på röfva.

Glittriga strumpor och halsband från en inneboende önskan om att vara lite PIFFIG någon jävla gång mvh hon som nästan bara går omkring i tights och mjuk tröja.

Början på ett eksem på sidan av ögat från den kalla och torra luften som sveper in och krackelerar mitt ansikte. Vi ses i vår igen du smidiga och normalfeta hy. Det var kul så länge det varade </3

Sådär ja. Copy+paste.

4 comments on “Dagens utis”

  1. Asfint alltihopa! Angående hud som inte pallar torr, kall vinterluft: slaska på med avokaddoolja! Det är typ det enda som biter på min hy när den torrsuger. Plus kostar trettio spänn på Coop typ. Brukar sova insmord i det jag.

    • Från den där oetiska affären vi inte nämner vid namn (american apparel). Tyvärr är de hemskt bekväma och jag skulle kunna tänka mig flera par till :/ ibland går inte det en borde och det en vill ihop…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *