Bild 2015-12-31 kl. 09.39 #3

Här har ni mig igen, på den vanliga platsen vid köksbordet. Alltså undra HUR många photoboothbilder som tagits här när jag suttit och pluggat/jobbat/fokuserat??!??! Jag har alltid samma plats som jag sitter på, längst ut och tittar mot fönstret. Det skulle kännas otroligt märkligt att sitta någon annan stans. Vilket i sig också är rätt märkligt, varför skulle jag inte kunna sitta någon annan stans liksom?

Anledningen till att jag sitter här denna arla morgontimma (hmm nåja..inte för en jobbdag men för en ledig dag kanske det är arla…….kanske…..?) är att jag nu ska ta tag i att försöka styra upp mig själv och mina måsten, som jag kanske egentligen skulle gjort för länge sedan och som skulle vara skönt att ha gjort 2014. Sånt där ångestigt som jag bara drar och drar på och får ont i magen av att inte ha gjort. Japp så det är planen att jag ska ta tag i idag, blandat med tillredning av diverse veganska nyårsefterrätter och iordninggörning av mig själv inför nyårsfirande. HAHA. Så pass fullproppat schema……men jag ska försöka beta av ett par saker i alla fall, så att jag kan träda in i 2015 med en mindre tyngd själ och ett klarare sinne.

Inför 2015 önskar jag så mycket att jag kunde återfå min förmåga att hantera många olika saker samtidigt utan att känna stressångest bara, något jag förlorade någon gång där i Egoboost-röran. Min organisationsförmåga har inte varit sig lik sedan dess, till mitt stora förtret. Jag var himla mycket bättre på att hantera press då än jag är nu, nu har jag väldigt nära till att bara klappa ihop och hamnar sittandes i soffan hela dagen för att jag inte kan få mig till att göra något konkret bra samtidigt som jag får dåligt samvete för att jag inte gör något. Och så läggs det på högen till saker jag mår dåligt av också. Men nog pratat om önskningar inför 2015 och vad jag gjort 2014, för det kommer det ju upp ett inlägg om under dagen! Nu ska jag försöka beta av todo:sen på listan och dricka min tekopp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *