Åh denna trötthet! Jag tycker att en kan se på denna bild hur trött jag känner mig, i ögonen liksom. Idag har jag känt mig trött mest hela dagen trots att jag sov bra inatt. Jag har också varit mer illamående än igår. SÅ deppigt när det känns bättre och sen sämre igen. Jag hade liksom hunnit glömma lite hur förlamande det är? På någon dag? Men jag vet att det går lite upp och ner med illamående och trötthet för så har det varit hela tiden. Så förhoppningsvis blir morgondagen lättare.

Ja så idag har jag inte gjort många knop alls. Jag kan inte ens komma på vad jag fyllt timmarna med? Jag har tittat lite på tv, men inget speciellt. Jag har spelat mitt farmspel på mobilen en del, jag har ätit frukost och halvätit lunch och så har jag gått till farsta för att handla lite. Och ja det är det. Och nu närmar sig klockan sex och det börjar bli mörkt och jag känner mig väldigt redo att knyta ihop säcken för denna dag.

MEN HÖRRNI! En sak har peppat mig nåt så jävulskt idag. DE HAR BÖRJAT SÄLJA LUSSEBULLAR PÅ COOP!!!
 Alltså inte för att jag köpte någon sådan, det är ju verkligen att förstöra ett bakverk. Äta en sån där torr liten torrbulle. Och med russin i dessutom. Det är så otroligt osmakligt att ha russin i lussebullar. Mvh/lussebullsexperten. MEN!! MEN!!!! Att de börjar sälja på coop betyder ju att det snart kommer komma på flera ställen, och att julen är i antågande!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG ÄLSKAR JULEN!!!! Åh jag vill att det ska bli november nu och att fabrique ska börja med sina gudabenådade lussebullar och att jag ska känna att det är okej att börja spela julmusik. PEPPEN!!!!

6 comments on “Dagsform”

  1. usch vad jobbigt med illamående.. Lider med dig. men grattis till graviditeten! Min första graviditet mådde jag illa typ konstant till v.15-18 (blev liiite bättre efter v.15) men spydde till v.23. Fast efter v.15 blev det lite mer sällan iaf haha. Andra graviditeten (som är i v.22 nu) mådde jag mycket bättre rent illamåendemässigt. Men (och här kommer tipset) då åt jag Lergigan Comp mellan v.6-v.15. Fick det utskrivet av min läkare. Och det funkade faktiskt skitbra för mig! Testa? om du inte redan gjort såklart. 🙂

    • Tack! För grattis och medlidandet. Och grattis själv till din andra graviditet! Alltså det är så knäppt att så många mår illa men att det knappt finns någon hjälp för det. Skönt att du mår bättre nu i alla fall, jag är ju snart framme på 15 så jag hoppas att det kommer gå över helt för mig snart. Jag har också lergigan men det hjälper inte supermycket tycker jag, och så blir jag så himla trött av det så det är inte klokt! Så det kan jag ju absolut äta men dessvärre inte jobba på.

  2. Iiih! Är en ny läsare (Tack Josefin Knave) å glädjen när du också älskar julen!! Ser fram emot ert julmys i bloggen (tar för givet att det blir sånt ;)) å stort grattis till di små i magen! Å illamåendet. Minns det. Uscha :/ kram!

    • Åh hej och välkommen och tack! Vad härligt att ha en fellow julälskare! KLART det kommer att bli julmys i bloggen. Alltså det hoppar i min mage pga peppen. Och jag och JOsefin har pratat om att planera in julpyssel snart!! KRAM

  3. Åh grattis till bebisarna i magen! Jag är också så sjukt pepp på jul. Förra året blev jag så besviken, hade laddat inför första lussebullen, och vad händer? Jo, min gravida kropp bestämmer sig för att börja avsky saffran. Snacka om antiklimax. Så denna julen hoppas jag att kroppen har kommit på andra tankar (lite rädd för att amning påverkar mina delikata smaklökar dock). Snart är det jul! Tjoho

    • Tack! Men alltså fyyyyyyyy tusan vilken otur att få avsmak för saffran!!! Jag hoppas verkligen inte att jag kommer rka ut för samma sak. Alltså jag kommer på riktigt gråta då. Lussebullar är en så viktig del av min julpepp! Jag håller tummarna för bådas skull, må lussebullarna regna över oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *