Okej vad blev det av dagen då? Johopp såhär va. Det började med en frukost och sedan tog jag mig till vårdcentralen här i hökarängen och pratade med den samtalsterapeut (tror jag hon var?) om min trötthet, vilket mynnade ut i en diskussion om min livskris. Det var på ett sätt såklart skönt att få komma och prata lite med någon, men samtidigt känner jag mig lite tröstlös kring hur det faktiskt ska hjälpa mig. MEn jag ska inte vara den som är den utan ge det hele en ärlig chans. Hon sa i alla fall inte ”du ska äta antidepressiva” det första hon gjorde som den förra jag var hos sa. Något som fick mig att känna otroligt lite förtroende för henne.

Så med lite utsmetad mascara åkte jag sedan till skolan och hade seminarium hela förmiddagen och sedan utepass hela eftermiddagen, något jag ju innan passet var rätt missnöjd med minst sagt. Och det visade sig att allt jag fruktade också inträffade. Passet var riktigt värdelöst och jag riktigt kände hur jag blev sjukare och sjukare i takt med att minuterna gick. I en övning skulle vi också springa runt runt ett träd för att visa på gångertabellen ”det blir ju lite roligt sådär”…………….eehh nä. Det var inte kul. Jag gick demonstrativt lååååångsamt runt trädet. Ja jag blir en tonåring när jag inte gillar en lärare eller en kurs eller så. Kan liksom inte riktigt hålla skenet uppe.

Så efter några timmar utomhus blev vi äntligen ivägsläppta och jag skyndade till tunnelbanan och hemhemhem till ett varmt bad och sedan soffan. Och här sitter jag fortfarande, med brännande kinder och sorg i hjärtat över att jag missar mitt favorityogapass ikväll pga denna värdelösa sjuka. MEN bra grej med att hänga i soffgropen är att en kan kolla på ett misssat avsnitt av historieätarna, äta en nutellabulle och dricka en kopp te och allt detta är ju orimligt härligt.

Bild 2014-11-19 kl. 18.05 #5

ps. just det en till sak som hände idag, jag fick sparken från mitt anteckningsstödsjobb. VA?? Jag är ju bäst på att ta anteckningar. Skriver ju i massa olika fina färger och allt. Fattar ingenting.

ps2. sitter här och försöker tidsinställa lite inlägg så att det inte ska bli en massa glapp och jag lovar och svär att jag försöker ta tag i nästa inlägg i bröllisföljetongen. SORRY att jag är så seg!!!

ps3. om ni saknar blogguppdates om dagarna så följ mig och tjompilompen på instagram också! Där kommer mindre små uppdateringar under vissa busy times när bloggen kanske inte uppdateras så bra. Jag heter yrsaandree och tomas heter t_bone. Jag har också snart 1000 följare och det vore så otroligt ballt att ha!!!!!!!!!!!!

4 comments on “Dagsrapport”

  1. Hejsan! Ville bara säga att i alla fall jag tycker inte du behöver stressa över bröllopsinläggen. Det är jättekul att höra om såklart men det ska ju inte vara ytterligare en stressfaktor. Så hellre att det dröjer ett tag tänker jag. Jag vet inte. Gör som du vill. Ville bara säga, no hard feelings typ. Det kanske inte känns jobbigt alls, i sånt fall så glöm allt jag sagt. Kram från en som gillar det ni gör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *