Bild 2015-12-22 kl. 11.19 #2

Godmorgon från telefonkön. Dessa himla telefonköer alltså. Denna gång är det till ngt Afa-försäkringar för att jag ska kunna ansöka om lite extra pengar pga min sjukskrivning, men jag fattar ju alltså inte vad jag ska fylla i för något?? Därav telefonkön. Men lite extra klirr i kassan är ju mycket välkommet för allt kring barn kostar ju skjortan så jag sitter snällt i telefonkön och väntar.

Igår jag var himla frånvarande härifrån bloggis pga EN MASSA JULMATSLAGANDE heeeeeela dagen. Jag mötte upp mina systrar i Farsta klockan tio, så hade vi lite överläggning och planering och inhandling och sedan gjorde vi tre sorters sillar, två sorters julskinkor, vegetariska köttbullar (som blev ASGODA!!), grönkålspaj, vaniljkola med havssalt och knäck. Så himla bra presterat av oss. Jag hade också extremont i min mage stor del av tiden så jag satt mest på en stol och sa åt de andra vad de skulle göra. Så egentligen var vi väl 2,5 personer ungefär som gjorde all maten = ännu bättre presterat! Jag ska försöka fota allt och visa er!

Idag ska jag kanske baka lite mer kompletterande kaka och kola, men jag ska också iväg till en kompis och träffa en massa andra kompisar med deras tillhörande barn. Det ska bli mysigt och härligt om min mage håller sig i bättre skick. Jag får vara väldigt stillasittande så ska det nog gå okej med det. Sen imorgon börjar julchocken för då inleds firandet!! JUL JUL JUL! Tjoho hörrni.

4 comments on “Dan före dan före dopparedan”

  1. Hmm, den här AFA-grejen var något jag med hörde om i helgen! Men jag fattar inte riktigt vad det är :’D
    Typ något om att AFA betalar 10% av sjukersättningen?
    Som sagt, alla småslantar som trillar in är välkomna!

    • Ja alltså jag fattar inte riktigt heller, det enda jag fick veta från min chef var att jag kan få lite mer pengar då så jatack säger jag. DÄremot krånglar det lite med mina sjukintyg så det kan ta ett tag för mig att skicka in allt de behöver för att handlägga mitt ärende :((((

  2. Åh, hoppas det löser sig snabbt för dig med alla papper som ska in. Man har så dålig koll på allt sånt här nytt och det känns så svårt. Jag pratade med en bekant som har en chefsanställning inom Sthlms stad och enligt hen kan AFA hjälpa efter 90dagars sjukskrivning, var det så för dig eller kan man söka tidigare? Ledsen om jag använder dig som Wikipedia här

    • Åh ja jag har också SÅ dålig koll. Ska ta tag i allt det här efter nyår tänkte jag. Men precis det där med 90 dagars sjukskrivning var fallet för mig, och det var min arbetsgivare som tipsade mig om det. Annars hade jag aldrig haft koll. Hoppas du får någon rätsida på det hela (så kan jag höra av mig till dig och fråga sedan…hehhe)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *