Nämen hörrni vad det går i ett just nu! Igår satt jag i skolan rätt länge och sedan åkte jag och jobbade och efter att föreställningen var klar satt vi kvar lite och pratade. Så jag kom hem sent och dråsade i säng på direkten. Idag gav jag mig själv sovmorgon och låg kvar i sängen och läste en skönlitterär bok efter att jag vaknat. Så himla härligt att bara få ligga och ta det lugnt och mojsa och inte tänka på något annat än händelserna i boken.

Sedan studsade jag iväg mot skolan, med ett litet stopp på vägen vid medis där jag gav två parfymer, tvål och choklad till en kvinna som sitter där som min syster brukar prata med. Hon blev så glad och det gjorde i sin tur mig så glad! Nu är jag i skolan igen på ett seminarium jg inte riktigt orkar lyssna på, i vanlig ordning. Sen efter skolan ska jag till Farsta och gå på mitt favvoyogapass och sen hem och äta pasta, quornbullar och ketchup och läsa lite mer i min spännande bok.

Imorgon är det heldag i skolan igen och sen bokcirkel och sen ridning. Som sagt, det är mycket nu. Så förlåt för dålig bloggning. Nu är jag inne i ett skov när jag tycker det är himla kul att blogga så det känns tråkigt att det inte riktigt hinns med :////// andra saker som inte hinns med riktigt är att köpa en ny deo. Min tog slut innan helgen typ men jag har fortfarande inte hunnit köpa en ny….oopsis. Jaja så kan det vara ibland.

Nu ska jag försöka foka på seminariet igen. Gullia ni är som håller på och klickar er in här trots lite dålig aktivitet. PUSSSS

IMG_7249.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *