Igår fyllde David 25 år ung, och sånt ska firas så klart!

Vi började med att ta honom till Le Bar Rouge för en liten fördrink.

  

När drinken satt sig där den skulle (i kroppen) tog vi vårt pick och pack och gick vidare till Pharmarium där vi mötte upp resten av gänget. Vi poppade skumpa och alla var så finklädda, för det är det bästa David vet.

Kolla på förra bilden igen förresten. Kolla in min näsa. Vad hände där?!?! Jag ser ut som om jag mött Paolo i Kungsan.

Nåväl.

Vi åt sjukt mycket god mat och skrattade och hade oss!

  

Jag hittade en Hökisfavorit också och stödde så klart min lokala ölbryggare. Pang Pang Flamingo-Go for the win!

Marcus var romantisk.

När vi var mätta efter att ha avslutat middagen med en fantastisk chokladfondant, oh my god vad den var god I shit you not, styrde vi kosan mot Berns för lite dans. Med betoning på lite för mig, men David hamnade i dance battle med en farbror som strök omkring där. Det var fantastiskt!

Idag vaknade jag tidigt av solen som girigt slickade mitt ansikte. Efter ett par avsnitt Dexter promenerade vi till Farsta Strand och tog ett par välbehövliga burgare på Bun Meat Bun.

Nu är den här lilla bonushelgen snart över för mig för imorgon jobbar jag igen. Men så är ju också den här arbetsveckan snart över så det känns helt okej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *