Hej hallå alla vänner. Eftersom det är lördag är nog de flesta av er lediga, och eftersom det är så fint väder (i stocken iaf) så är ni säkert också ute och carpar våren. Men eftersom jag är sjuk befinner jag mig inomhus (tjoho jippie woowoow) och vilar mig. Så då tänkte jag passa på att dela med mig lite av de senaste dagarna genom min mobilkamera (som om jag har någon annan kamera jag använder…?).

I torsdags var jag hemma från jobbet och fipplade med jobbsaker hemifrån, eftersom jag höll på att insjukna i min nuvarande sjuka. Dagen innan hade jag beklagat mig för min tvillingsystra över min sjuka och jag bad henne komma till mig med godis från Jamjam. Hon sa att hon inte trodde att hon skulle göra det, av förklarliga skäl..inte jättepepp att på kvällen packa ihop sig när man landat i soffan och ta sig till globen för att köpa gorre och sedan hem till mig med gorret och sedan tillbaka hem igen. Men på torsdagen så såg jag plötsligt att någon kastade en kotte på mitt fönster. Jag blev rädd (helt normal reaktion?) men efter att en till kotte kommit flygande så tittade Tomas försiktigt ut genom fönstret och där nedanför balkongen stod VIlda och Nora med en stoooor godispåse från Jamjam!!! Åh då höll jag på att börja gråta. Så omtänksamt och fint!

De kom in och vi hällde upp godiset i mina finaste skålar och började sedan frossandet.


Efter att de hängt hos oss ett tag tog de sina cyklar tillbaka hemåt igen och jag gick in i min sjukdomsmysbubbla igen, med Leia som sällskap. Hon är ett säkert kort när det kommer till myssällskap hon. Ställer alltid upp!

Sen missade jag ridningen pga sjukdomen (</3) och vips var det fredag, alltså igår. Jag var hemma igår också på grund av sjukan, men jag hade en hel del energi ändå så jag påbörjade det lilla projektet ”rensa skogarderoben”

………

…………………

Alltsååååå VAD HÄNDE HUR HAR JAG SÅ MYCKET SKOR?!? OCH VARFÖR HAR JAG SPARAT MINSTA LILLA PAPPER FRÅN HELA MIN UNIVERSITETSUTBILDNING?!?!??!

Seriöst hade jag typ kurslitteraturlistor sparade…? Va varför det? Helo horder. Har så himla svårt att skiljas från materiella ting. Jag kan till och med hålla på och spara kvitton för att jag kanske åt en trevlig middag och vill spara kvittot för att det var ett fint minne…? Ehh va?

Ja men nu är det rensat i alla fall. Jag gjorde mig inte riktigt av med så många skor jag kanske skulle önskat, men kanske en tredjedel är bortrensade. Nu är bara frågan vad jag ska göra av dem? Skänka bort? Försöka sälja? Starta en instagrambloppis? Stå på riktig loppis? Slänga ner i källaren i väntan på bättre tider?

På fredagen tog jag mig också ut en liten snutt och mötte upp en kollega för att byta lite grejer med varandra. Medan jag väntade på henne så hängde jag runt i min favoritblomsteraffär och bara gick och drömde om att ha någon slags skog hemma och på balkongen. Ett litet eucalyptusträd för 699? Rimligt väl?? Eller?

Och en syren <3<3<3<3<3<3 Jag har redan planterat en lila syren nedanför mitt sovrumsfönster och varje år går jag och hoppas på att den ska ha vuxit sig stor och buskig och ända upp till vårt fönster. Men det går tyvärr inte riktigt så snabbt som jag önskar. Men en liten vit bredvid min lila skulle vara pörf!

Sedan passade jag mina småsyskon och vi hade en extrem ätarkväll med tomatsoppa, våfflor, kexchoklad, vaniljhjärtan och chips med dipp. Matkoma hela kvällen.

 

Idag har jag varit på äventyr och brutit ny mark. Precis här:

Alltså Martin Olsson hjärta Yrsa forever and ever. Fy tusingen vad jag blev helt till mig i trasorna av att spatsera runt bland billigt godis i storpack. Var nära att köpa en sådan här klubburk att ha bara till mig själv..

Men jag lyckades besinna mig och handlade bara andra saker för drygt 4500 kronor HIIHIIHIIHIIII. Så mycket saker! Det var alltså till jobbet och tråkiga saker överlag, som kaffefilter och assietter. Sedan åkte vi till jobbet och lämnade av allt detta, och så på vägen därifrån drabbades jag av insikten att NU är det ju vår. Det är nu vi på riktigt är i det. Kolla bara detta träd?!? Helt grönt!!!

Efter en fika i solen med Vilda och Karin (som jag inte fotade oops) gick jag förbi monki och satte sprätt på det sista på mitt presentkort (fotade inte detta heller oops) och så ett snabbt stopp på Åhléns innan jag tog tunnelbanan hem igen. På Åhlens hittade jag denna superfina mugg. Den vill jag ha så gärna till min ”lilla” samling.

I hökis är det också vår i alla hörn och kanter. Det är ljuvligt härligt.

Och här har ni mig i ett stycka nyklippt lugg och ett stycke munsår som blöder på överläppen.

Idag kände jag att jag verkligen ansträngde mig med mina kläder och bara WOW satte på mig klänning och silverväska och Madicken-skor. Förevigade detta i en riktigt dassig dagens outfit där man mest tänker på hur nopprig min kofta är. Varsågoda…. :—))

Ja och det var det. Nu sitter jag här hemma och snorar och tittar på när Tomas och hans vänner spelar brädspel. Riktigt HÄRLIG aktivitet…….men det är väl ändå bra för jag ska försöka komma till skott och författa ett personligt brev till mitt jobbsökande….ska bara……..göra……..något först……………

6 comments on “De senaste dagarna genom mobilen”

  1. Skönt att du inte blev så sjuk! Mvh trogen sporadisk läsare. Men nu har jag två frågor: Kan ett eukalyptusträd bo inne i lägenhetsklimat? Och jisses vad snygg outfit alltihop! Men var är klänningen ifrån?

    • Hehe hej trogen sporadisk läsare. Jag har ingen aning om ett eucalyptusträd kan bo inne? Jag har en sådan växt i mitt fönster och den vill ha mycket sol och mycket vatten och verkar ändå må¨helt ok. Så ett träd kanske också funkar då? Svar på klänningsfrågan kommer i ett helt eget inlägg <3

    • Haha vad är det för sjukt beteende?? Ha kvar tio år gamla kvitton för att de är relaterade till fina minnen…hehe kommer sitta i en lägenhet full med minnessaker såsom kvitton, tidningar, brev, speciella små grejor osvosvosv snart..men skönt att det finns flera med detta oklara förhållningssätt till kvitton :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *