IMG_8534.JPG

Efter en rätt sugig dag igår av diverse anledningar känns det ju gött att det är den 25:e idag så att jag kan få lite guldkant på vardagen. Guldkant i form av typ pengar på matkortet och möjlighet att betala mitt spootifykonto. Tjuhuu! Men jag ska kanske också åka förbi ztan idag på vägen hem och köpa mig något fint för att trösta mitt sinne.

Något som är peppande i opeppen är i alla fall att massa av barnen i de klasser jag undervisar i tycker att jag är lik Veronica Maggio, och de påpekar detta om och om igen. Så står de där och beundrar denna likhet och jag solar mig i glansen som att detta faktiskt var en sanning, fast jag vet ju att de kanske bara tycker detta för att jag är vuxen och har lugg. Hahaha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *