…om en med ”smäller” menar inget alls speciellt händer. Jag har åkt på en förkylning, såklart. Typiskt typiskt att få det såhär efter en period av mycket aktivitet där det inte alls ”går” att bli sjuk. Sedan när perioden är över kommer sjukdomen som ett brev på posten. Men jag har inte varit sjuk på hela hösten så det är väl ändå inget att gnälla om ändå tycker jag.

Ja så idag är det bara hemmahäng och ta det lugnt-aktiviteter som står på schemat, tillsammans med en liten prommis för att komma ut och få lite sol i fejan och frisk luft. Det känns bra, men samtidigt skulle jag verkligen behöva jobba lite för jag kommer ha SÅ lite pengar i januari som det ser ut just nu :'( *googlar ”tjäna pengar snabbt*. Imorgon kanske det kan bli lite jobb. Kanske…

Positivt med att vara hemma är i alla fall att jag får en väldigt välbehövlig paus, får chans att fylla i min nya kalender, får tid att blogga lite ordentligt för första gången på en vecka, får tid att klämma en massa avsnitt av en serie, kan gå runt och småpyssla hemma och sådär. Det är härligt att känna att jag har tid för detta,

God fortsättning tills vi hörs igen så pussisar. Jag håller på och skriva ett massivt inlägg om julen som kommer upp ikväll.

Bild 2014-12-27 kl. 11.55

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *