Eftersom jag har en tenta som ligger och väntar på mig så tänkte jag lite över ifall jag skulle skippa yogan imorse, men så bestämde jag mig för att ändå åka på den men snabba mig hem efteråt så att jag kunde sitta framför datorn vid tio och börja skriva. Nu är klockan halv tolv och NU satte jag på datan…..hehehhehheh…….Hur gick detta till?? Följ med ppå min dag från morgonen till nu vettja så får vi se vad som hände.

07.00 – klockan ringer och jag släpar mig upp efter lite snoos och drar på mig yogabrallan, plattar håret och går mot tunnelbanan

08.00 – ligger på yogamattan med en arg känsla i maggropen pga att jag inte fått min semesterersätting denna månad heller fast jag varit inne och sagt till att jag vill ha den…

08.30 – yogan går så himla dåligt. Jag känner mig bara ofokuserad och icke närvarande.

09.30 – yogapasset är slut och jag känner fortfarande argheten i magen och så känner jag mig misslyckad efter det sämstiga yogapasset där alla var vigare och smidigare och mer yogiga än jag (jo jag vet man ska inte jämföra men så blev det idag)

09.40 – tänker att jag ändå ska unna mig en lyxkaffe. Det är ju lön och allt. Köper en yoghurt också.

09.45 – tänker att jag kanske ska kosta på mig en ny träningströja? Har velat ha en som är lite lagom tight som jag kna ha på yogan utan att den åker upp. HM öppnar ju om en kvart så visst kan jag vänta lite med att åka hem…bara pipa in snabbt kl tio och sen åka hem…

10.00 – stolpar in på hm. Går runt den lilla lilla sportavdelningen i säkert en kvar och velar. Bestämmer mig för att inte köpa ngt alls pga pengaångest.

10.20 – ”men en liten blomma kanske???!?!” tänker jag. Blommor gör en ju alltid glad och eftersom jag dödar dem på löpande band så är ju en ny på sin plats. Går in i blomaffären och går runt där och försöker bestämma mig för om jag ska köpa tulipaner, plättar i luften eller kanske hyacinter?

10.40 – köper inget här heller pga drabbas av samma pengaångest. MM värd tid lagd i affärer denna morgon……

10.45 – kommer på att jag ska köpa någon slags mat och går till hemköp. Spenderar alldeles för mycket tid framför hyllorna med ekologiska varor och vill köpa ungefär allt och bara göra chiagröt och ekologisk hemmagjord musli och bovetemjölsbröd osvosvosv. Efter ett tag drabbas jag även här av pengaångest och går till kassan med min otroligt tråkiga matkorg bestående av lite frukt och sallad och mjölk.

11.20 – kommer hem och eftersom yogan verkar fått igång tarmen min måste jag spendera en tid där inne vilket jag gör med den arga känslan i magen som blandats upp med en pengaångest och så gifter sig de två känslorna ihop till ett stort lyckligt par som gör mig olycklig.

11.30 – ja och nu sitter jag här och ska ta tag i tentajäveln som är för lång. OCH JAG ÄR SÅ OPEEEEPPPPPAAAD på allt just nu. Trots att det är fredag och helg, vilken jag iofs ska jobba mig igenom.  Och så har jag denna orimliga pengaångest i min mage?? Jag har ju inte gjort av med en massa slantar ens så varför???

Det skulle vara så gosigt om ni kunde muntra upp mig lite. Finns det några roliga länkar/fina historier/kuliga bilder eller så som ni sitter och håller på kan ni väl dela med er. Det skulle vara så härligt!

*insert bild av valfri härlig sak som inte har med inlägget att göra alls*

10727443_783689231692387_803409143_n

4 comments on “Den där snabba morgonyogan..”

  1. Åh! Jag känner igen mig så mycket när det kommer till pengaångesten! För tillfället lever jag på mina sparpengar eftersom jag var tvungen att hoppa av kursen jag skulle ha läst istället för att resa till USA i 2 veckor (Läraren sa att jag skulle missa alldeles för mkt grupparbete). Men kämpa på 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *