I lördags kväll svängde vi runt hörnet från vår lägenhet till Nitehawk Cinema. Jag har varit obeskrivligt taggad inför mitt besök här eftersom det är en biograf där du äter och dricker under filmen. Inte bara läsk och popcorn alltså, utan mat och alkohol!

IMG_4465.JPG

Se så glad, suddig och mörk jag var innan filmen.

IMG_4513.JPG

Det finkar så att en sitter med ett litet bord och får skriva ner det en vill ha på en lapp. Sedan går personal runt under filmen plockar lapparna och serverar.

IMG_4512.JPG

Vi åt lite ost och lite friterat och lite supersmöriga popcorn och läsk och öl. Mmmmmmmmmm.

Innan filmen visades en massa hopklipp, mest från andra filmer som skådespelarna i kvällens film varit med i tidigare. Det var konstigt, men roligare än reklam.

IMG_4511.JPG

Upplevelsen var så härlig en kan tänka sig, och faktiskt ännu bättre! Trots att halva salongen alltså satt och åt mat och drack alkohol under filmen var det knäpptyst. KNÄPPTYST! Inga idioter som snackade och alla åt försiktigt och respektfullt. Personalen var som små ninjor som smög omkring och inte störde alls.

Tyvärr var filmen, Snowpiercer, inte alls bra, men det är så det brukar gå för mig och Yrsa när vi går på bio utomlands. Det är väl så det ska vara helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *