Bild 2014-10-07 kl. 10.25 #4

Idag hade jag ställt klockan på åtta men vaknade vid tio. Jag blir så trött (hehehehe) på detta tillstånd. Varför är jag så trött hela tiiiideeeeeennnn?!??? Doktorn hittade ju inget i mina provsvar som skulle kunna innebära denna trötthet men jag känner ju att jag är onormalt trött och har att jag har varit det lite från och till i typ två år. Jag har ringt vårdcentralen idag för att få komma på en uppföljning men jag känner mig lite osäker på vad det kommer att ge.

När jag vaknar såhär sent så har jag alltid väldigt dåligt samvete, men jag ska försöka äta frukost i lugn och ro och titta på homeland utan att ha dåligt sammis innan jag börjar plugga. Det känns liksom viktigt att kunna vila och inte känna stress. För kanske är det därför jag känner mig så trött hela tiden? Det är ju däremot lättare sagt än gjort att stänga av stressen och det dåliga samvetet, skulle jag veta hur jag gör det skulle jag vara väldigt glad. Men jag ska försöka i alla fall.

7 comments on “Den eviga tröttheten”

 1. Läkaren kanske kollade detta, men annars är hypotyreos, brist på sköldkörtelhormon, mitt tips som kan vara värt att kolla upp. Det blir man väldigt, väldigt trött av. Trodde själv att jag hade det i våras då jag har det i släkten, och det till viss del är ärftligt, och hade varit obotligt trött i cirka ett halvår. Var tydligen helt vanlig trötthet som de tyckte att man fick dras med. Gick till hälsokost och berättade om mina problem och blev tipsad om någon härlig cocktail av tabletter som faktiskt funkade. Minns inte vilka dock men det var en del vitaminer bland annat.

  • HOn kollade tyvärr det ::( Jag trodde, och hoppades, på att det skulle vara det. Konstigt att hoppas på kanske men det är ju för att jag vill veta vad detta är och inte behöva gå runt i blindo och oroa mig. Men det var det inte i alla fall :/:/ Ska kanske också satsa på någon tablettcoctail, är bara så orolig att de bara vill SÄLJA och prackar på mig en massa saker för flera hundra bara för att….

   • Jag ”hoppades” också på det förra året då vi också har det i släkten och det skulle löst så många av mina problem. Otaliga prover visade till slut ingenting alls och läkarna släppte mig våg för vind med betablockerare för ett år men ingen uppföjning. I efterhand tror jag att det för min del var mycket psykiskt och hade med alldeles för hög ångest och stressnivå, något jag tog mig ur av mig själv på något sätt. Nu har jag slutat plugga och det känns helt annorlunda faktiskt. Vill också som Åsa säga att du är jättejättefin i håret! Kram

    • Åh det är så himla komplext det här med trötthet, när de inte hittar något liksom…”nähäpp men då går jag hem igen då och fortsätter leva livet som halvzombie”. Jag hoppas det kommer kännas annorlunda fr mig med när jag slutar pluggeriet! Tack för hårkomplimangen <3<3

 2. hej! jag blev testad för både sköldkörtel och järn och hade blodbrist! fortfarande jättetrött, men har fått upp järnvärdet från 2 till 15 och läkaren siktar på 40 eller 50…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *