Som ni har fattat, om ni inte har sjukt svårt att fatta saker, så firade vi vår åttaårsdag som par igår.

Jag plockade upp Yrsa på jobbet och vi gick först förbi Käk vid Hornstull. Vi fick ingen feeling där så vi tog bussen till Fridhemsplan istället och gick ner till Flippin’ Burgers. Kön var sjuuuuukt lång, och vi fick veta att vi skulle få vänta i en till en och en halv timme på att få bord. Det var en härlig kväll så vi accepterade det och satte oss vid vattnet.

20131009-191153.jpg

Där nämnde vi fem saker var som var extra minnesvärda från vårt förhållande och sedan betygsatte vi folk som var ute och sprang.

Efter typ 45 minuter fick vi ett bord och gled snajdigt in och satte oss och beställde.

20131009-191410.jpg

20131009-191655.jpg

Yrsa tyckte att milkshaken var godast och det förstår jag för bönburgare, som man får äta om man är veggo, var inte så jävla gott. Synd för vegetarianer att det är så mycket godare med köttburgare, det borde det kunna göras något åt.

20131009-191910.jpg

Men milkshaken blev ordentligt urdrucken och minutiöst rensad.

Efteråt rullade vi hemåt och somnade glada och runda efter att ha, på ett väldigt romantiskt vis, tittat på Netflix i varsitt rum. Åtta år hörni, då kan man göra så och ändå känna kärleken!

2 comments on “Den fantastiska åttaårsdagsmiddagen”

  1. Först och främst; grattis! (eller säger man grattis? Ja men du fattar) Är Flippin Burgers värt ett besök? Har hört så mycket olika åsikter om burgarkvalitén? Hälsa din böna! 🙂

    • Tack! För jag tycker absolut att man kan säga grattis.

      Gällande Flippin’ så skulle jag säga att det beror helt på vad du är ute efter för burgare. Jag har till exempel en vän som inte alls gillade det för att det rann fett från burgaren. Det är däremot en av de saker jag gillar mest med Flippin’.

      Så, om du vill ha en fettdrypande bakisbomb är Flippin’ Burgers perfekt. Om du däremot vill ha en sofistikerad arbetsmiddagsburgare skulle jag rekommendera Pubologi. Deras lökringar är dessutom to die for!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *