Bild 2016-02-19 kl. 12.08 #2

Skål på er hörrni! Och happyklappy fredag. Jag har tyvärr tyvärr en förkylning som härjar omkring inne i min kropp, inte det roligaste och bästa i kombination med en härjande graviditet. Som preggo får en ju knappt ta en enda tablett eller medicin så jag försöker mig på alla olika husmorsknep som finns. Ovan ser ni en smoothie som kanske ser rätt god ut men den är FULLPROPPAD med ingefära så att den knappt smakar något annat än väldigt stark ingefära. Allt för att bli frisk. Jag dricker också en sjuhelvetes massa vatten för att skölja igenom hela kroppen och skölja bort förkylningen. Det blir som en riktig parodi på gravid människa eftersom min kissblåsa ungefär får lika mycket plats i min kropp som jämställdhetsfokus får plats i sverigedemokraternas politik :——-))))) Inatt var det inte klokt. Alltså jag var uppe och kissade så många gånger att jag började fundera på om det skulle gå att bygga upp någon slags mysig sovplats på toaletten så att allt bara kunde pågå utan att jag skulle behöva böka mig upp hela tiden. En badrum helt inbäddat i madrasser? Inte en bra idé?

Ja så var jag inte bunden vid hemmet innan är jag verkligen det nu. Jag försöker bara bli friskfriskfrisk. Tipsa gärna om olika knep en kan ta till!

5 comments on “Den galopperande förkylningen”

 1. Haha, jag säger typ varannan natt att nu fasen opererar jag in en kateter. Fatta vad skönt! Då bara töms blåsan kontinuerligt och man behöver aldrig känna sig kissnödig… värsta som finns när man nyss varit på toa och så känner man sig plötsligt JÄTTEkissnödig. Går på toa igen Två droppar kommer. Tillbaks till sängen. Kissnödig igen… Mmm, härligt.

 2. Jag har för mig att man faktiskt får ta nasonex nässpray som preggers, tror den heter så? Och Strepsil kan du med ta tror jag!
  På julafton var jag DUNDER förkyld, mest täppt i nosen så jag kunde knappt andas o kände ingen smak, so sad 🙁 – men iaf då tog jag Otrivin comp 2 ggr, dels för att komma iväg på julfirande o dels för att kunna sova. Lite dåligt sammis men ibland måste man,har för mig att det stod att studier på gravida ej genomförts (?) eller något. Så det är mina tips,om det nu är nästäppa du har och om det blir outhärdligt. Eller att duscha varmt varmt, löser ju typ upp allt o det blir inte så nedrans torrt i halsen. Plus att det ju bara är så skönt o duscha/bada när man är gravid 🙂 🙂 🙂
  Krya!

 3. Renässans nässprej!!!! Bara koksalt så inga problem att ta många gånger men jag tycker den funkar helt ok ändå. Honungsvatten och varmt bad. Och gå och kolla upp om du inte blir bättre. Blev förkyld och fick en rejäl hosta vilket visade sig vara bihåleinflammation och lunginflammation. Kan verkligen inte rekommenderas som gravid… Helt slut nu men toppen att det finns antibiotika!

  Krya på dig!

 4. Är också förkyld och var på apoteket. Fick bafucin efter mycket research av apotektanten. Men det är bara tunganska dom domnar av. Kiss kass utedass.

  Krya på dig.
  Och du! Äntligen hittade jag en blogg med en till som väntar tvillingar. Härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *