Jag funderade lite på vad som hänt den här veckan. Jag har mest joggat och tittat på tv känner jag. Men så kollade jag i mobilen och tydligen så har jag ätit också!

I måndags tog jag och Yrsa en spontanfika på Chokladfabriken

  
I tisdags köpte jag sjukt många kiwis. Gula serru för de är galet smarriga och finns inte året om så en ska passa på. Jag kan inte äta så mycket grön kiwi för det kliar och svullnar på tungan, men de här kan jag äta och med skalet på blir det ännu godare tycker jag!

Tydligen tog jag i ett kiwirus den här bilden:

  
Igår åt jag först en instagramvänlig frukost efter joggingturen. Med kiwi så klart.

  
Sedan hörde Ludde av sig och vi drog till Babas och åt hamburgare. Det var härligt och Ludde var glad för osten på sin

  
Idag fick jag för mig att bara göra något av det jag hade hemma, mest för att jag inte ville ge mig ut i regnet. 

Det blev sötpotatispommes, halloumi och lite tomater. Det ser väldigt osexigt ut men var väldigt gott!

  
Tänk va?! Vilken ätare jag är. Och vem vet vad morgondagen har i sitt matsköte? Ja, jo, jag vet ju faktiskt vad jag ska äta imorgon. Men ni!  Ni har ingen aning! Eller jo, ni skulle säkert kunna gissa om ni fick tre gissningar eller så. 

Jäjä, nu är det snart Django på tv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *