Idag är det långfredag och vi ska ha det tråkigt och lida oss igenom den för att minnas Jesus långa dag på korset. Visste ni att offentliga nöjesetablissemang var förbjudna denna dag fram tills 1964 (nästan säker, kan vara 69 också..)? Och många klädde sig i svart sorgeskrud. Detta lärde jag mig igår när en elev i klassen frågade och jag snabbt och flinkt googlade upp infon och levererade den som att jag vetat det hela tiden. Sjukt snyggt levererat.

Vi ska faktiskt trotsa sorgedagen och kalasa loss med påsklunch hemma hos Tomas mamma och pappa, för imorgon och på söndag ska jag jobba på jobbet och kan inte alls äta prinskorv och sill tills det sprutar ur öronen. Vi kom hit lite tidigare än de andra och för att fördriva tiden tittar ”vi” på Håkan Hellströms konsert från Cirkus 2011 (som undertecknad var på…)

20130329-134223.jpg

20130329-134230.jpg

Åh så jag längtar till juni och Håkis i Göteborg!!!

Medan jag kramar om tv:n sitter Tomas i soffan i sitt barndomshem och filosoferar. Vem vet vad som florerar i hans huvud, men skulle jag chansa på hur det låter där inne skulle jag säga såhär ”hmmmmm ska jag äta tre eller fyra prinskorvar, eller kommer min lilla prinskorv känna sig utanför då? Eller among friendz kanske?”

20130329-134726.jpg

Ja vem vet.
….

……..

Inte du. Vem vet? Inte jag?

Jag är i alla fall så hungrig att jag skulle kunna äta en hel häst. Eller kanske bara en liten lasange från Findus. Tihiii

20130329-135147.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *