Jag tänkte att jag ska berätta lite mer om vår lilla stuga vid Storsjön. Planen är att åka dit en sväng om en månad och liksom avtacka den inför vintern.

Som jag tjatar om hela hela tiden så har den en fantastisk utsikt över Storsjön.

Stugan är ganska liten men naggande god.

Bredvid stugan står ett förråd + dass. Det här förrådet planerar vi att göra om till ett slags tvättrum. Ursäkta suddig bild, det var den enda jag hade på förrådet.

Här är stora rummet i stugan. Observera att min bror är med på i stort sett varje bild pga inte så stort stort rum.

Den här sängen har vi slitit ut för att göra lite mer plats.

Vi har en öppen spis så att vi kan värma oss och mysa till det på kvällarna.

Det här är lilla rummet aka master bedroom. Här planerar vi att ställa in en dubbelsäng.

I köket såg det ut så här när vi köpte stugan…

Nu ser det ut så här som jag visat tidigare!

Förutom målningen inne i köket har vi hunnit byta ut några trista plankor under dörren och sätta upp första delen av vår stora fina veranda! Den här dörren behöver vi dock byta ut för den går inte att få igen ordentligt och så kan vi ju inte ha det.

Jag ser så mycket fram emot när vi ska upp och fixa så mycket vi hinner inför nästa sommar. Och som jag ser fram emot våren då! När vi ska lägga lite gräsmatta och styra upp tvättrummet. Sommarstugor va? Det trodde jag inte innan sommaren att vi skulle äga en.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *