Det här med gravidkläder hörrni, vilket himla sjå det är att hitta något fashionabelt och som är i min vanliga stil och linje. Jag skrev ett inlägg där jag efterfrågade ju vart det finns gravidkläder i riktiga butiker för några veckor sedan.

Jag fick en massa tips om lindex på sergelgatan och hm inne i stan, och också hm i farsta undangömt i en hörna på barnavdelningen. Men så var det också många som hade tankar om att bara för att en är gravid så behöver en inte vara bunden till en liten trökig mamaavdelning. För de kläder som finns på mammaavdelningarna är en väldigt smal stil. Alltså det finns inte så mycket olika stilar på kläderna där utan det är som att allt är designat efter bara en endaste liten smal stil. Och OH så jag håller med! Jag har ju köpt ett par mjukisbyxor och ett par ”jeans” men jag tror inte att det kommer bli så mycket mer än lite byxor från mamaavdelningarna för mig för jag passar verkligen inte in i den där stilen en tydligen ska ha när en väntar bäbis(ar). Nä jag kör nog istället på tipsen om att köra stretchig kjol eller klänning och någon snygg kimono eller kofta över och liksom mer köra på den stilen, min vanliga stil. Och en svart byxa och någon kofta typ.

Här kommer lite fina plagg jag kan tänka mig att gå klädd i som jag hittade här på www, från min favoritaffär monki såklart =)=)=)=)=)=)=)=). Jag ska försöka ta mig till någon irl monkibutik i nästa vecka typ och klämma lite på de olika gobitarna.

0284294001_0_0 0311940001_0_0 0313166001_0_0 0313810002_0_0 0316220002_0_0 0322324001_0_0

hdsd hhhh

Men helst av allt skulle jag bara gå klädd i pyjamas och fejkuggs till april. Det är ju så hiiiimla skönt!

7 comments on “Den smala gravidstilen”

  1. Yrsa, du påminner mig rätt ofta om Florence i Florence + the machine (som är typ den talangfullaste människan ever).
    Njut av en del av det senaste och se era likheter – klassiska fina drag!

  2. Urk ja, gravidtaits är bra, och byxor med mudd. Resten går att lösa ;)! Jag köpte ganska mycket på tradera. Vill tipsa om en bloggande tvillingmamma vars barn är 8? månader nu. missvernerson.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *