Idag har jag legat i hela dagen.

Det började med frulle på Nytorget 6, för när vi åt där på min födelsedag fick vi ett par presentkort som gav oss gratis frukost för fyra innan nyår!

Vilda var trött och Karin var busig.

IMG_7168

Yrsa drömde sig bort till en vit jul.

IMG_7174

Och jag var bara tummig.

IMG_7180

IMG_7192

Jag slog på stort, gratis är ju gott liksom, men det här var faktiskt så gott att vi tänker återvända många gånger till frukosten och gärna betala för oss, för MUMS!

IMG_7193

Efter frukosten åkte jag till simhallen och plaskade runt ett tag.

När jag kom tillbaka hem så fick jag hjälp av en kompis kompis att prata rumänska med Costinel. Eller hon pratade med honom över telefon och så. Han hade nämligen försökt säga lite saker till Yrsa som vi ville reda ut. Förutom det framkom det att han hade kliat sig i örat med en tändsticka och att det hade råkat fastna en bit. Det gjorde ont och den gick inte att få ut, så vi tog oss tillsammans till en vårdcentral där vi lyckades styra upp lite hjälp och PLOPP så trillade den lille gynnaren ut ur örat! Han blev så glad och lovade att aldrig någonsin peta sig i örat med något igen.

IMG_7194

När jag kom hem började jag med middagen. När Yrsa kom hem började det brinna inne i ugnen. Jag vill inte peka finger eller så, men det var inte jag som gjorde så att det började brinna. Det löste sig dock snabbt, för Yrsa var som en ninja!

Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll och invänta PH-finalen!

6 comments on “Denna dagen – ett liv”

  1. Bra lugg Yrsa! Får man lägga upp den på pinterest så jag kan be min frisör kapa rätt längd? Hon brukar ju inte våga ta så mkt och jag älskar en perfekt gardinlugg!

  2. Asså ni är ju typ det bästa paret (skriver som en fjortis fast är dubbelt den åldern). Hade jag inte redan haft en supersambo hade jag banne mig försökt flytta in hos er. Fast jag är allergisk mot katter, och inte så sjuk att jag hade försökt… men jag hade fråga snällt. Fan va creepy det här blev. Haha god jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *