Jag har en sådan konstig känsla i kroppen just idag. Jag känner mig liksom främmande för världen och för mig själv, och känner hela tiden att jag glömt något fast jag kan inte identifiera vad det skulle kunna vara eller var denna känsla av oro/tomhet kommer ifrån. Dessutom var det sen jobbdag igår och tidig jobbdag idag, så när jag kom hem sent igår var det bara att störta i säng och när jag vaknade imorse tidigt var det bara bums till jobbet. Kanske är det därför jag känner mig så tappad? För att det känns som att jag tappade bort tiden. Det måste jag ju säga är det negativa med ojämna arbetstider. Det finns liksom ingen rutin i mitt liv.

När jag funderar såhär så tänker jag kanske att jag eventuellt kommer vara redo för ett ”riktigt” jobb i höst. Kanske……..kaaaanskeeee…..åh läskigt att föreställa sig!!

IMG_0963.JPG

Men gölli är jag idag i alla fall, det är ju alltid något!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *