Idag, den nionde oktober 2014 började jag lyssna på julsånger. Jag kände att det bannemig är dags nu. Mycket just nu känns så depp och opepp och tråkigt och segt och grått och blä, men julen!!!! DEN känns bara härlig och underbar. Så idag börjar jag officiellt julpeppa, jag har till och med tänt ljus här på ”kontoret” för att komma ännu mer i stämning.

Bild 2014-10-09 kl. 10.42 #5

Så är ni i hökarängen med omnejd och hör någon skråla med i diverse juliga sånger så behöver ni inte bli rädda det är bara jag.

Nu börjar jag verkligen få pluggångest för jag kommer cirka ingenstans alls med min hemtenta? Jag har liksom försökt komma igång med den flera dagar men det enda jag lyckats göra är en ful framsida, och så har jag plockat lite citat från skolverket. På flera dagar!?!?! Orimligt. Idag ska jag försöka komma igång med ett lektionstänk i alla fall, och ha någon slags ram.

Önska mig lycka till I’m going in!

3 comments on “Det är officiellt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *