Hej alla som ser detta, kanske är ni alla kanske är ni inga. Det är ingen som vet. Idag har vi nämligen fått hjälp av Tomas mycket snälla och göllia kollega som kant sånt här om www att flytta om vår blogg till en annan….server? HAHHA jag kan inget om sånt här. Men vi har haft (?) ipeer som…domän…(?????) och de är inge bra så vi har tänkt byta ett tag (och detta inlägg kan försvinna, det vet vi inte riktigt).

Droppen som fick bägaren att rinna över var också när vi fick hem en räkning från dem på 300 spänn för vår lille blogg, för att vi haft mycket bytes som laddats ner eller upp eller något (jag upprepar jag kan inget om sådant här). Ett helt orimligt pris tyckte vi eftersom vi inte haft så mycket fler besökare än vanligt, och vi kommer också att få en sådan räkning nästa månad. Det är ju ännu mer orimligt tycker jag, att liksom betala så mycket pengar för en blogg vi gör helt utan någon vinning i. Vi får ju inte ett korvöre för att blogga och någon gång ibland får vi kuliga saker hemskickade och så, men absolut inte värt nog att betala så mycket. Tilläggas ska ju kanske att vi redan betalar lite för domänen eller något. Så det finns redan en kostnad vi ligger ute med för att få skriva våra små inlägg här på bloggis.

Ja så nu vet ni varför det varit så tyst, eller så vet ni det inte. Det beror ju helt på om detta inlägg kommer upp eller inte och om det försvinner eller finns kvar. SÅ SPÄNNANDE!!!

Bild 2014-03-30 kl. 18.33 #2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *