Mina bästa chefer gav mig en ”grattis på sommaren” present nu i somras. Den innehöll en massa fina grejjer, bland annat en straightening spray. Igår bestämde jag mig för att testa den då jag nyss hittat den igen efter att jag la kassen på golvet för två veckor sen och har sedan dess glömt bort att den fanns. Stökigt hemma?

Mitt hår krullar upp sig som om det är besatt och jag kämpar likt en krigare för att det ska bli platt och ligga ner. Håret vinner varje gång och jag står med plattången var eviga morgon och bränner loss. Så, en spray som löser alla dessa problem är ju alldeles perfekt! Kan ju aldrig funka?

Jag sprayade på sprayen över hela håret, och när det kom lite i ansiktet gjorde det så jävulskt ont! Jag hade precis peelat min nuna och det kändes som att ha på alkohol direkt i den nyuppskrapade huden!!!! Hujedamig tänkte jag, vad är det här för gift? Jaja, skam den som ger sig sa den lille Yrsahjärnan och sprayade vidare och gick sen och föööönade håret i vardagsrummet. Väl tillbaka framför spegeln häpnade jag!

DET VAR JU TAMEJFAN TYP PLATTT!!!!!!!!!!!!!!

Kolla bara!

PLATT!

Och sen när jag vaknade i morse störtade jag upp till spegeln (eller så låg jag och grät för att jag var tvungen att lämna min varma gosigossäng) för att inspektera lockarna. Över natten lever mitt hår ett eget liv och brukar locka till sig rejält trots ett idogt plattande dagen innan. Men imorse…

Taadaaa

Typ bara lite vågigt i luggen!!!!!!! OMGOMGOMG!!!!!

Straightening spray in my <3

Från och med nu kommer jag att spraya den frätande vätskan i mitt hår efter varje tvätt. Så kanske min dröm om platt okomplicerat hår blir sann!!

2 comments on “Det händer ju inte!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *