Ojojoj vad denna lilla blogg blivit försummad i sommaryran! Jag har syndat lite och inte skrivit TROTS att jag varit hemma i mer än en vecka, typ två. Det är för att jag levt och jobbat istället. Aldrig kan en eftermiddag framför datan kännas lika lockande som en blöt bajskorv i ansiktet som på sommaren.

I alla fall, vill ni veta vad som nu fick mig att skriva?!?!?!?! Klart ni vill!

Idag på jobbet hände det som faktiskt inte händer, när jag stod i provrummet och delade ut svettiga brickor till alla och envar så kom det fram….damdamdam ETT FAN!!! Till mig!!!!!!!!!! En beundrare!!! Hon var så himla trevlig och log så stort och sen sa hon att hon läser den här lilla blöggen! Fatta vad ballt. Jag blev alldeles nervös och ännu mer svettig. Men åh så skoj det var! Nu kan jag räkna mig till en av de där stora bloggarna som tar en massa bilder med sina fans och skriver ”ni är min framgång”.

Det känns gött att äntligen träda in i de finare salongerna!!!

Tyvärr tog vi ingen bild på det fina momentet vi hade tillsammans, så det här får duga

Syns det att jag håller om henne som om hon vore min egna dotter?!?

eeehhh….

Men det var faktiskt så himlans roligt! På riktigt!

Hejhej lilla fanet, tack för allt <3<3<3<3<3<3

6 comments on “DET HÄR HÄNDER JU INTE!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *