Något jag stör mig ofantligt på är folk som har en dålig dag av något slag och sedan unnar sig typ en promenad och hävdar att detta är det enda rätta och att de som unnar sig något som till exempel att äta godis eller shoppa är lurade för att de har utvecklat ett beroende som är negativt..?!? I sådant fall är väl att gå ut på en HÄRLIG POWERWALK ett precis lika mycket beroende som kan vara negativt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag äter minsann godis så mycket jag viiiiiiilll!!!!!!!!!!!!! För jag är en rebeeelllllllll!!!!

Över huvud taget stör jag mig på hela uttrycket ”unna sig”. Som att man måste ha gjort något speciellt då för att få äta en godispåse eller shoppa en byxa. Att inte kunna göra det utan att ha en dålig dag eller gjort något speciellt, DET tycker jag är negativt!

/Negativa Yrsa (som är på himla tråkigt humör pga mycket i hjärnan OCH FÖR ATT JAG FÅTT REDA PÅ ATT JAG HAR EN MASSA I RESTSKATT!!!!!!!!!!!!!)

1 comment on “Det här med att unna sig.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *