Peppar peppar ta i trä men min förkylning kan kanske ha vänt!! Tjoho. Jag är fortfarande täppt i huvudet och snorig men det känns ändå kanske som en liten skillnad i graden på snoret och täpptet och det andra. Jag hoppas verkligen att det fortsätter såhär så att jag kan slippa att vara sjuk under min födelsedagsvecka. Det är alltså hela nästa vecka som är min födelsedagsvecka för nästa söndag fyller jag år! Jag vill alltid ha en hel vecka av lite extra skoj, för att verkligen känna att det är härligt och guldkantigt och sådär. Nu i år kommer ju dock fölsisen inte kunna firas så som jag hade velat riktigt pga två inneboende i min kropp och de krämpor som följer med det, men jag skulle ändå vilja vara frisk åtminstone.

För att fira min återkomst från de svinsjuka ska jag bocka av en massa saker på min todo-lista idag som att:

  • Ringa lönekontoret på mitt jobb pga fattar noll cocosboll av min senaste ”lön”
  • Plocka iordning i köket som ser ut som en krigszon
  • Tvätta håret. Bästa sättet att känna sig lite fräschare!
  • Försöka gäspa bort mitt lock för örat
  • Beställa ett arbetsgivarintyg från HM för att kunna få lite extra pengar för att jag varit sjukskriven.
  • Kanske ta mig till Farsta för att köpa en unnemiddag….mm. Jag är ensam hemma hela kvällen och vill festa till det lite. Kanske blir en Cola till maten?!?!?!?!?? 
  • Beställa ett babynest. Vi har dragit så länge på detta men nu är det tamejtusan dags att slå slag i saken. Det är ju bara att beställa! 
  • Färga mina ögonbryn och fransar så att jag får något annat i ansiktet än en blek pöl bara.

Ja ni hör ju det är fullt upp här i hökis..

  
Och så en liten passus för att inte allt ska vara en dans på rosor denna fredag, det pissedåliga är att jag vaknade upp med ett eventuellt begynnande munsår :'(((((( hatar att ha munsår så otroligt mycket. 

4 comments on “Det kan ha vänt”

  1. Jag sitter också här med munsår och är deppig pga det MEN tänker dra på mig en jävla massa smink och gå ut och dansa ikväll i alla fall (vanligtvis gömmer jag mig under täcket i en vecka under munsårsperioder). Man måste ju inte alltid hångla! Kraaam på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *