Jag bestämde mig för att göra en sån där blogglista så nu gör jag det jag hittade den här hedjdå.

1. Låt som när du är ledsen sörjer till?

Vem är ”när du är ledsen”? Heheh, ja jävlar. Ord va hörni. Så tokigt det kan bli när vissa saknas. Men nu ska jag sluta dryga mig och svara på frågan istället. Kanske kan det vara något av Kristofer Åström? Ja, det passar bra om en vill spä på ledsenheten.

 

2. Beroende av:

Kinapuffar, hamburgare, intryck och Yrsas söthet.

 

3. Vem behöver du mest just nu:

Just nu behöver jag inte någon, men däremot skulle jag ha det väldigt ensamt och tråkigt om inte Yrsa kom hem senare ikväll.

 

4. Vad tror folk om dig?

Fölk tror nog både det ena och det andra om mig. Jag är ju något av en enigma. En svår jävel. Om jag inte gillar dig förstås, då är jag en ganska enkel jävel. Så folk tror nog att jag antingen gillar dem eller ogillar dem.

 

5. Stämmer det?
Ja.

31619_10151366234661742_1672039400_n

 

6. Vad får du oftast komplimanger för?
För att jag är snäll och rolig. Men idag fick jag en komplimang för att jag var så irriterad på något att jag bara var tvungen att spy ut min avsky. Det tyckte komplimanglaren var så härligt att hen sade att jag var bäst. Det är en bra komplimang. Jag är väldigt nöjd med mitt nya ord ”komplimanglare” förresten. Det ger jag mig själv en komplimang för.

 

7. Brukar du skratta för dig själv?
Ehehehe, ja. Ganska ofta om jag tittar eller lyssnar på något roligt. Mina föräldrar tyckte det var härligt när jag bodde hemma. Att jag kunde sitta själv i mitt rum och skratta högt.

 

8. Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Vet inte. Alltså det står så. ”Vet inte.”

 

9. Nästa mål i ditt liv:
Vinna drömvinsten på lotto, köpa typ en gård och ha det lugnt och skönt med Yrsa och lite djur. Eller skriva en storsäljande bok. Vi får se vad som händer först.

 

10. Hur svarar du i mobilen?
Det beror ju på vem det är som ringer.Topp tre är nog

1. Tomas

2. Eeeeja halåja

3. Mmmmm?

 

11. Vem ringde dig senast?
Yrsa

 

12. Antal timmar sömn inatt:
Typ sju kanske.

197290_10150161389156171_6225342_n

 

13. Tycker du om din pappa?
Ja, jag har en bra pappa. Hela min familj är bra!

 

14. Brukar du komma i tid?
Jag kommer alltid i tid! Folk som inte kommer i tid är en av de värsta saker jag vet. Vilket är ganska intressant eftersom några av mina bästa vänner är folk som aldrig ALDRIG kommer i tid. Jag antar att jag var elak i mitt förra liv eller något och att det här är det ok jag får bära nu.

 

15. När mår du bra?
Se fråga nummer 2.

 

16. Hur känner du dig nu?
Trött. Hösten suger musten ur mig.

 

17. Vanligaste färg på dina kläder:
Grå eller blå.

FullSizeRender
Redan som fyraåring rockade jag grått. Varför bryta ett vinnande koncept?!

 

18. Var du aktiv i skolan?
Jag har alltid varit aktiv när det kommer till saker jag gillar. Allt annat lägger jag alltid minsta möjliga energi på.

 

19. Favoritdryck på morgonen:
Jämställdisttårar och entreprenörssvett.

 

20. När brukar du oftast gå och lägga dig?
23.06

 

21. Är du blyg?
Nej men jag kan vara väldigt avvaktande innan jag bestämt mig för om jag gillar dig.

 

22. Sysslar du med någon idrott:
Nä. Nästa år ska jag försöka spela lite innebandy igen, men just nu fokuserar jag på att komma iväg och simma på onsdagar (innebandydagen). Träningarna är dessutom så sent och långt bort att det är lite jobbigt.

 

23. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Alltså svaren på listan jag snodde är i många fall inte helt främmande för mig har jag sett. Men nu ska jag ju svara själv och så säger jag att jag inte tror en kan bli kär utan att lära känna någon, men det går ju att bli väldigt förtjust eller attraherad av någon vid första ögonkastet, som med Yrsa till exempel!

216016_5411651741_5707_n

 

24. Är du bortskämd?
Jag var ganska bortskämd som barn, och nu för tiden skämmer jag bort mig själv med leksaker, god mat och fantastiska vänner. Så, ja.

Hoho, det var det det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *