Idag gjorde jag det. världens läskigaste sak. Jag hade funderat på det under helgen och kände att nu gör jag det bara. Som att dra bort ett plåster. Så här kände jag mig.

Bild 2014-10-20 kl. 19.50

Jag slog numret och hamnade i telefonkö. Efter fem minuter kom jag fram. Hen i andra änden undrade vad hen kunde hjälpa till med och jag bara sade det.

”Jag skulle vilja att, i mars när bindningstiden är slut, så avslutas mitt digital-tv-abonnemang hos er.”

Fattar ni vad läskigt! Vi har bestämt att vi inte ska ha en massa tv-kanaler så att vi inte sitter och slötittar på program som vi egentligen inte bryr oss om. Jag som är slötittarkungen! Men i helgen kände jag att det behöver bli en förändring och att vi ju har både Netflix och HBO och kan köpa till kanske Viasat Play eller Filmnet eller något sånt istället och då kanske vi (mest jag) får arslet ur soffan istället och gör annat med min tid. Typ läser en bok… i soffan. Jaja.

Skönt också att äntligen få avsluta mitt snart tioåriga hatkärleksförhållande till comhem. SOM JAG HAR HATAT DEM! Men också älskat dem när jag fick halva priset på det stora kanalpaketet för att jag inte skulle lämna dem helt när vi fick fiber från Bredbandsbolaget indraget i lägenheten. Och självklart försökte hen på kundtjänst erbjuda mig både det ena och det andra idag, men jag var stenhård! Trots att jag hade den lilla rösten i bakhuvudet som sade att jag inte skulle kunna titta på History HD längre om ett halvår. Det smärtar mig mest. Hejdå Storage Wars! Hejdå American Pickers! Hejdå Pawn Stars! :´(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *