Känner ni hur en svag, syrlig doft av helg sprider sig? Mmmmmmmm…

Yrsa är ju så upptagen så henne kommer jag inte se så mycket av idag eller imorgon, men det är helt okej för direkt efter jobbet ska jag träffa Anna och Marcus och slafsa hamburgare på Flippin’ Burgers! Och imorgon… ja jag kan väl säga så här – Det är inte jättesynd att jag har hela dagen för mig själv.

cards

Det enda som är synd är att jag har utsatt mig för det här förbannade godisförbudet. Jag får alltså varken goffa godis, chips, glass, bakverk eller läsk till mitt House of Cards-maraton. Eller får och får, men jag vill inte! Eller vill och vill, det är klart att jag vill, men det är ju mitt sockerberoende som talar och det är en slug jävel.

Så, om ni har några bra tips på ogodisiga saker att äta framför tv:n så hit me! Jag tänker mig kanske naturella cashewnötter och bubbelvatten. Wooohooo, njutigt…

4 comments on “Det luktar helg”

  1. Gör en god fruktsallad med alla dina favoritfrukter! Själv älskar jag Piel de sapo (melonen som ser ut att ha grodhud, därav namnet), mango och stora färska ekohallon (finns på Ica). Morotsstavar att doppa i hummus, guacamole eller tonfiskröra (tonfisk, turkisk yoghurt, chilisås mums mums) är också sjukt gott!

  2. Sager som ovanstande; Farska bar och frukter med jordnotsmor eller fet yoghurt, notter, goda ostar, gronsaker hummus och guacamole plus kex (om tillatet). Godare an en tror faktiskt plus betydligt battre kansla efter en vrakt i sig massa godis. Hopppas du far en fin helg Tomas! Halsningar fran Isa och New Yorket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *