Det är sant små bloggfollowers, det allra sista seminariet på denna kurs har nu ägt rum och eftersom jag inte måste läsa nästa kurs utan egentligen har skrapat ihop min lärarexamenspoäng efter denna kurs var detta det sista seminariet jag har behövt gå på. OCH DET ÄR KLARTT?!??!?! Så overklig känsla.

Happpp KUL då är det dags att börja med mina två hemtentor på riktigt då *dör inombords*

Bild 2014-10-22 kl. 13.24 #7

På fredag ska den första in och nästa fredag ska den andra in. Så det är ba å åk som Gunde Svan skulle ha sagt. Om ”åk” i denna bemärkelse skulle innebära att anstränga hjärnan till max och försöka komma på smartta saker samtidigt som ordbajseriet måste begränsas och saker gärna bli klara lite kvickt.

Lycka till till mig säger jag bara och försöker visualisera någon vacker vågbild med texten ”good enough” framför mina ögon.

4 comments on “Det sista seminariet jag någonsin måste gå på är avklarat!”

    • Tack, men jag var kanske lite otydlig. Jag måste inte läsa mer, men kommer att göra det. FÖR JAG BA ÄLSKAR SKOLAN SÅ MKKKTTTTTT!!!! Ehehehhe. Nämen jag vill ha mer kompetens och bredare behörighet. Så jag är inte heller klar förrän i januari. Känns ju opeppigt samtidigt som det känns peppigt. Men ja det blir nog bra med det =))))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *