Igår hade jag ju bokat superdyr dagsbio för att se Interstellar. Varför gillar jag dagsbio? För att då får en, i viss mån, vara för sig själv.

Tror ni inte att det på min rad (längst bak) förutom mig var fullbokat med tonåringar? Tror ni inte att det var precis likadant på raden framför? På min planerade ensambio var jag alltså helt omringad av en skolklass! Det var som en filmscen. Den vresiga gubben som skulle gå på bio mitt på dagen för att få vara i fred och som hamnade instängd av de, om en ska vara fördomsfull, möjligtvis värsta biobesökarna.

Jag insåg dock väldigt snabbt, när det ännu bara satt två andra tillsammans med mig på raden, att hela deras klass skulle komma så jag hoppade fram två rader. Sedan visade det sig att de var fantastiskt välartade allihop och inte släppte ifrån sig ett knyst under hela filmen! Tji fick den här gubbtjyven!

Ironiskt dock.

Bra var filmen också. Bättre första halvan än andra, men typ en fyra av fem som helhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *