Jag ser att Yrsa har beklagat sig över att jag inte har bloggat så mycket den senaste tiden, men det finns en mycket bra anledning till det. Inte nog med att jag har häcken smällfull på jobbet, idag fanns inte min dator i lägenheten när jag kom hem. Yrsa får nämligen låna min älskade MacBook Pro (det är viktigt att få med det där ”Pro” så ni inte tror det än en vanlig simpel MacBook) när hon är på Egoboost.

Jag har trots det, för att det inte ska gnällas, vevat igång min gamla MacBook, som Yrsa har fått ärva, bara för att säga hej till er. Och jag fick in fyra komman i den korta texten. Ni är imponerade.

Den här datorn låter som en gammal traktor och jag är trött å det nu, men nu vet ni i alla fall. Jag bloggar när jag har tid, har en dator och har något att säga. I morgon ska jag till exempel på nåt event för nån ny pasta-tjofräs med Anna, det kanske kommer vara värt att berätta om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *