Jag har just kommit hem efter en förhandsvisning av Don Jon, Joseph Gordon-Levitts första långfilm som manusförfattare och regissör om jag fattat rätt. Han spelar även huvudrollen som den porrberoende douchebagen Jon. Av någon anledning lyckas Jon dra hem supersnygga tjejer varje gång han går ut, men han tycker bättre om porr än att ha sex. Kvinnor är bara objekt som han och hans vänner sätter betyg på.

Så träffar han Scarlett Johansson och blir typ kär.

Jag ska inte berätta vad som händer mer om det är så att ni vill se filmen, men jag är inte säker på om jag rekommenderar den. Jag säger inte heller att ni inte ska se den, men jag satt faktiskt hela filmen och kände mig osäker på vad jag tyckte om den. Det kändes lite som att titta på ett väldigt långt avsnitt av Jersey Shore fast mer äkta, vilket i och för sig är en bra sak eftersom Jersey Shore ska föreställa något helt äkta och oregisserat (sorry, det är det inte).

Både Joseph Gordon-Levitt och Scarlett Johansson gör sina roller mycket bra, men filmen i stort kändes ganska platt. Jag tror att jag ger den två toarullar av fem möjliga (ja, jag sitter på toa och skriver det här så det var det första jag kom på). Och två av fem betyder ju helt okej. Eller? Fan, två och en halv toarulle då. Jag ångrar inte att jag såg den men jag kommer nog inte se den igen. Så kan vi säga. Den hade några riktigt roliga ögonblick. Gah! Ni ser, jag vet ju inte vad jag tycker!

Här får ni en trailer i alla fall och en av mina favoritscener, när han sitter i sin bil och sjunger med till Marky Mark.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *