I morse ville jag inte vakna för jag drömde att vi bodde i USA. Inte New York som är min dagdröm utan i El Ej. Troligtvis för att John och David åkte dit igår för att ha sin bas där när John ska spela en massa i februari. De har hyrt ett hus och jag är så. jävla. avis.

Till slut var jag ju tvungen att gå upp trots allt. Då fick jag veta att Yrsa hade drömt att vi och katterna bodde på Ängsholmen. Man kan säga att vi har ganska olika drömmar, för det är nog hennes största dröm i verkligheten också.

Stärkt av min dröm om ”the land of the free” åkte jag för att ha möte med en kund som vi ska hjälpa att få till en rejäl Facebooknärvaro på måndag. Ett jätteroligt projekt för en bra kund. Däremot så var det ganska bökigt att ta sig dit kommunalt. Så pass bökigt att jag på grund av förseningar och rörig väg dök upp en dryg halvtimme för sent. Som tur var var min kollega där i tid så det löste sig i alla fall.

Sedan var dagen sjukt fullpackad och avslutades med möte med vår kontakt på Facebook. Hon är mycket trevlig och bra att ha att göra med!

Just ja! Jag hann med att ta semester dagen efter Oscars-galan också, så då kommer jag bjuda över lite schöna lirare som kör natten lång, precis som förra året! Då var vi så här finklädda. David kommer ju inte vara med den här gången däremot, men han har å andra sidan BLIVIT BJUDEN PÅ EN RIKTIG OSCARS-EFTERFEST I LA FÖR ATT EN AV SVERIGES MEST KÄNDA DJ’S SKA SPELA DÄR OCH FAAAAAAN VAD JAG ÄR ÄNNU MER AVIS FÖR DET NÄSTAN ASSÅ GAAAH!!!!!!11111ETT

Men det unnar jag honom. Lille gulle-David.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *